Contact

Contact Bu Concept

Indien je vragen hebt of meer informatie wilt over ons, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

Het gedachtegoed van Bu Concept is voor iedereen die verdieping zoekt en authentiek wil zijn en handelen. Voor mensen die vinden dat veranderen bij jezelf begint en dat eigen gedrag en persoonlijkheid belangrijke instrumenten zijn om in harmonie met jezelf, de ander en je omgeving resultaten te behalen.

Ontvang gratis de 4 ki en de 4 aikido principes voor meer ontspanning en een correcte basishouding en ontvang periodiek onze informatie over leven en werken vanuit kalmte en zelfvertrouwen via deze link

Neem contact met ons op

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voor informatie over trainingen en coaching kun je ook direct contact op nemen met Joop Witterick van WITTERICK Coaching & Training via info@buconcept.nl of bellen met 06-30200083

De  dojo (ruimte waar getraind wordt) zorgt voor een vriendelijke en veilige omgeving waar we kunnen beginnen onze angsten, fobieën, reacties en gewoonten te begrijpen.  Bu Concept training is niet competitief en vraagt een coöperatieve en steunende instelling.

Bu Concept dojo adres:

Arie den Toomweg 27
3089 KA Rotterdam

bu concept dojo
Bu Concept dojo

 

 

 

 

Van onrust en spanning naar kalmte en zelfvertrouwen